Hamsterscaping

Winter wonderland

Hamsterscaping is heel leuk om te doen, maar hoe leuk is het om een seizoens gebonden hamsterscape te maken! Ik heb een winter scape gemaakt.

Dit heb ik gedaan door het te laten lijken als of er sneeuw is gevallen. Hiervoor heb ik de witte bodembedekking van Carefresh gebruikt. Niet als volledige bodembedekking, maar ik heb rond gestrooid over de huidige bodembedekking om zo het echte sneeuw effect te creëren.
Aangezien het december is en de feestdagen er aankomen wilde ook dat terug laten komen in mijn scape!

Ik was in de dierenwinkel en zag een onwijs leuke “kerstboom” van rollen met gedroogde kruiden, echte onwijs leuk. Deze heb ik natuurlijk gekocht en gebruikt.

Ook heb ik leuke gehaakte poppetjes in kerst thema terug laten komen in de scape zoals een kerstman, een sneeuwpop, een rendier en er hangt een sok.

Ik heb een “kerstpakket” voor Harry gekocht bij Oakwoodforestshop daar in zitten super leuke kerstmis gerelateerde hamster spullen in. Hieronder in de video kun je precies zien wat er in zit en hoe het eruit ziet!
Ik zoek hier en daar in winkels af en toe wat leuks wat ik eventueel zou kunnen gebruiken, maar ben nog niet veel tegen gekomen. Ik vind de scape zoals hij nu is al onwijs leuk en lekker in thema! Het is een echt hamster winter wonderland!
Tips over hoe je ervoor zorg dat je hamster warm de winter door komt, kijk de blog “ warm de winter doorwarm de winter door”.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *