Hamsterscaping

Verblijf upgrade

Toen ik bezig was met het verschonen van Harry zijn verblijf merkte ik dat ik veel te weinig ruimte had voor alle ideeΓ«n die ik heb. Daarom besloot ik om mijn 1 meter aquarium weg te doen en hem te vervangen door een groter verblijf. Online zag ik dat de IKEA detolf werd gebruikt als Hamsterverblijf. Heel slim, want het is een 160 x 40 centimeter bak en het is niet duur. Dus ik ben naar de IKEA gegaan en heb de detolf gekocht.
Wat is die groot! Ik ben er echt heel erg blij mee! Je koopt de Detolf als vitrinekast. Je laat de planken en de deur weg en als je hem dan op zijn kan legt is het een perfecte Hamster verblijf. Dit betekent dat er geen deksel op zit, deze zal je zelf moeten maken. Ik heb gekozen voor een hoge deksel, omdat de Detolf een lage bak is en je met een hoge deksel ook meer bodem bedding er in kan doen. Ook wilde ik een deksel die ik niet steeds van de bak hoef te tillen, maar die open en dicht kan door middel van een klep.
Zoals je hierboven al kunt zien heb ik de bak al volledig ingericht en oh wat was dat een feestje! Ik vind het zo fijn om mij volledig uit te leven op de inrichting van Harry’s verblijf! Ik had het verblijf eerder ingericht dan dat de deksel gemaakt was. Vandaar dat de inrichting nog laag is dit wil ik binnenkort nog aanpassen, maar eerst laat ik Harry even wennen aan zijn nieuwe verblijf. Hieronder wat foto’s van hoe het er nu uitziet!

5 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *